Επικοινωνήστε μαζί μας

Μάθετε σήμερα τα οφέλη της χορηγίας ή της υποψηφιότητάς σας!

Πληροφορίες

Άννα Μαρία Παπίρη, τηλ.: 210 6617 777 (εσωτ. 377), κιν: 6945753004, email: [email protected]

Πληροφορίες & Υποψηφιότητες

Έλενα Καλογρίτσα, τηλ.: 210 6617 777 (εσωτ. 122), κιν: 6947897798, email: [email protected]

Χορηγός

Η V-label στηρίζει τον πρώτο διαγωνισμό αυστηρά χορτοφαγικών προϊόντων στην Ελλάδα που διοργανώνεται από την Boussias communications. Τρόφιμα και καλλυντικά που δεν περιλαμβάνουν συστατικά ζωϊκής προέλευσης και η παραγωγή τους δεν έχει απαιτήσει την εκμετάλλευση ζώων διαγωνίστηκαν για καινοτομία και εφευρετικότητα στον πρώτο διαγωνισμό τέτοιου είδους στην Ελλάδα.

Ο διαγωνισμός αυτός ακολουθεί την σημαντική ανάπτυξη της κατανάλωσης vegan προϊόντων, κατανάλωση η οποία βασίζεται περισσότερο στους flexitarians (κρεατοφάγους που έχουν αποφασίσει να μειώσουν την πρόσληψη κρέατος) οι οποίοι αποτελούν και ένα δυναμικά αναπτυσσόμενο κοινό – σε πολλές χώρες αγγίζει στην πραγματικότητα το 40-50% του πληθυσμού. Για τον λόγο αυτό πολλές βιομηχανικές μονάδες αναπτύσσουν vegan προϊόντα, τα οποία και αναμένεται να ενθουσιάσουν το κοινό τους, καθώς προσφέρουν εξαιρετικές  χορτοφαγικές γεύσεις ακόμα και σε προϊόντα που παραδοσιακά περιείχαν κρέας ή γαλακτοκομικά. Σημαντικός αριθμός ελληνικών εταιριών έχει προχωρήσει σε παραγωγή vegan προϊόντων και πολλά από αυτά έλαβαν μέρος στον διαγωνισμό με αξιοσημείωτα αποτελέσματα.

Η V-label GmbH με έδρα την Ελβετία, που αποτελεί τον μεγαλύτερο φορέα πιστοποίησης για προϊόντα χορτοφαγίας (vegan & vegetarian) στην Ευρωπαϊκή Ένωση και έχει σηματοδοτήσει ήδη πλέον των 40,000 προϊόντων τροφίμων και καλλυντικών, στηρίζει ως χορηγός αυτήν την σημαντική προσπάθεια των Ελληνικών επιχειρήσεων να επεκταθούν στην συγκεκριμένη, πολλά υποσχόμενη, αγορά. Και βρίσκεται δίπλα στις επιχειρήσεις, παρέχοντάς τους και το κατοχυρωμένο από την v-label σήμα με το φυλλαράκι, για να συνδράμει στην προσπάθειά επέκτασής τους σε νέες αγορές. Στην Ελλάδα και τα Βαλκάνια, το σήμα -label παρέχεται από την Greekexports, τοπικό εκπρόσωπο της V-label GmbH.

Υποστηρικτής

Χορηγοί Επικοινωνίας

Διοργάνωση

Official Publication

Boussias Communications